lørdag 11. juni 2011

64K, Hamar stasjon.

Årets løype. Som den ble tracket på GPS via Endomondo

Det er fullbragt. For i år

4 kommentarer:

 1. GRATULERER Henrik !! Eneste som fulførte Hammern 2011. For meg begynte bena å krangle alt etter 15-20 km. En distanse vi brukte 8,5 timer på å tilbakelegge mot normalt 3-4 timer på slike turer. Dagens 50 km tur var for meg hardere enn 60 km de to foregående årene.

  Det er deilig å komme hjem, få av sko og sokker, og stelle bena i en lang dusj. Nå er det tid for hviiiiile, slappe av i regneværet, og så håper jeg kroppen snart er igang igjen.

  Ekstra takk til Peter med fam, som vi fikk kjøre med hjem etter en stopp i Hamar!

  SvarSlett
 2. Takk til alle gutta for atter en fin tur og mange gode samtaler !! Og Ekstra takk til Erik med depot, og Henrik med opplegg, blog, ++

  Asfalten ned til Brumundal var hard i år også. Men det som tok knekken på de fleste var fuktigheten i myrene fra 15-20 km som hindret tog og trafikk nord for Lillehammer, slo ut mobilnettet i Norge(Telenor) og som gjorde at joggesko, sokker og føtter var kliss våte på hele ture

  SvarSlett
 3. En kjempeinnsats fra alle. Jeg tror deg på den 50 K-60 k-sammenligningen. Dere fikk også en hard medfart på ekstraturen før Ljøsheim. Gratulere med godt gjennomført.

  Den asfalten, den asfalten ...

  SvarSlett
 4. Jeg var vist ikke helt ved mine "fulle fem" når jeg skrev kommentarene i går :-)

  Det var ikke myrene ved Lillehammer som hindret toget å gå, men nedbøren som hadde vært så kraftig at toget stoppet ved Lillehammer... Og myrene var så fulle av vann - at turen frem til Ljøsheim ble 20 i stedet for 15 km med myr-vading det meste av veien. Kliss våte sko og sokker - og 45 km igjen til mål.. i sko og sokker (4 par) som aldri ble tørre :-) Litt ekstra tung start for de fleste. Erik ordnet transport opp og pølser på alle mann, og Peter transport hjem.

  1 mil nedover på asfalt er værre enn 3 mil på grus..! To par lette sko hadde nok vært tingen på denne turen..

  SvarSlett